Study guides

Q: 45 seconds equal how many hours?

Write your answer...

Submit

Related questions

There are 3600 seconds in one hour. Therefore, 9900 seconds is equal to 9900/3600 = 2.75 hours or 2 hours 45 minutes.

12 hours and 45 seconds equals 720.75 minutes.

45 hours, 22 minutes, 17 seconds = 2,722.2833 minutes.

45 hours 19 minutes 45 seconds

45

45 second = 0.75 minute Divide the seconds by 60 to get minutes.

96 hours, 45 minutes, 10 seconds =348,310 seconds5,805.1667 minutes96.7528 hours

127 hours, 30 minutes, 45 seconds =459,045 seconds7,650.75 minutes127.5125 hours

285 minutes is equal to the following:4 hours, 45 minutes, 0 seconds17,100 seconds4.75 hours

There are 17,100 seconds in 4.75 hours. 4 hours and 45 minutes = 240 + 45 minutes = 285 minutes 285 minutes x 60 seconds/minute = 17,100 seconds

45 minutes is equal to 3 quarters of an hour. 45 minutes is also equal to 2,700 seconds.

45 minuates

1 3/4 hours or 1.75 hours

3 minutes 45 seconds = 225 seconds 2 hours 30 minutes = 9000 seconds So it goes in 9000/225 = 40 times

There are 60 seconds in one minute. Therefore, 225 seconds is equal to 225/60 = 3.75 minutes or 3 minutes 45 seconds.

3 hours, 35 minutes, and 45 seconds plus 1 hour, 45 minutes and 30 seconds is 5 hours, 21 minutes, and 15 seconds.

370/45 = 8.22hours (8 hours 13 minutes 20 seconds).

1 hour = 60 minutes so 3 hours = 60*3 = 180 minutes. Therefore 3 hours and 45 minutes = 180 + 45 = 225 minutes. 1 minute = 60 seconds so 225 minutes = 60*225 = 13500 seconds.

About 1,420,092,000 seconds in 45 years.

45 minutes.

3/4 or 0.75 of an hour

14min 12 seconds

(20 hours 30 minutes) - (5 hours 45 minutes) = 14 hours 45 minutes.

4 hours, 45 minutes, 25.71 seconds

45 minutes is 2,700 seconds.